Les zones blaves d'estacionament són gratuïtes durant l'agost


  • Comparteix:

Zona blava al centre de Sant Cugat

Zona blava al centre de Sant Cugat

Els santcugatencs podran utilitzar les àrees blaves per estacionar el vehicle de manera gratuïta durant el mes d'agost, com ja és habitual durant aquesta època de l'any. En la concessió per l'adjudicació de l'administració de la zona blava ja queda establert que el mes d'agost l'estacionament sempre serà lliure de pagament. Aquesta mesura també s'utilitza perquè els treballadors de l'àrea blava gaudeixin del període vacacional.

La zona blava deixarà de ser lliure de pagament el dimecres 1 de setembre, quan es tornaran a establir les tarifes habituals. Durant l'any, s'ha de pagar tiquet per estacionar a les zones blaves els dies laborables de nou del matí a dues del migdia i de quatre de la tarda a vuit del vespre. Durant el cap de setmana, els dissabtes només es paga al matí i els diumenges és pot estacionar lliurement.

Actualment, Sant Cugat disposa de 693 places d'estacionament en zona blava repartides per tota la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.