La Festa Major de Valldoreix comptarà amb més de 50 actes per a tota la família


  • Comparteix:

Cartell de la Festa Major d'enguany

Cartell de la Festa Major d'enguany

Esport, música i teatre centraran els actes de la Festa Major de Valldoreix d'enguany, que comptarà amb activitats per a tots els públics. La festa grossa donarà el tret de sortida el 16 de setembre amb la celebració de la diada de Sant Cebrià, patró del territori, i seguirà amb la cantada d'havaneres, la sardinada popular ecològica i el ball de Festa Major. La 3a Pedalada Popular per Valldoreix i la 17a Passejada en Mountain Bike són les cites esportives principals de la celebració.

Els veïns de la Serreta-Bosc d'en Saladrigues començaran la celebració uns dies abans, el 4 de setembre, amb un sopar popular. El segon diumenge de mes continuarà l'activitat de la festa grossa amb els Marxosos del Vallès, que portaran el seu particular humor amb l'espectacle 'Rialles i cançons amb els Marxosos'. Entre el 13 i el 17 de setembre, els membres de Valldaurex aproparan als veïns el passat valldoreixenc amb un curs d'història de l'entitat municipal, que enguany se centrarà en el segle XX.

El cap de setmana fort de la festivitat començarà dijous 16 de setembre amb la celebració del patró del territori, Sant Cebrià, i la Festa Major Infantil. El pregó de la Festa Major arribarà divendres, seguit d'una cantada d'havaneres, la 28a Mostra d'Art i una jornada d'activitat física per a persones grans. Els joves prendran la nit a la plaça del Casal de Cultura amb un concert del grup de hip-hop i soul Agüita Fresca i amb la rumba catalana de Los Manolos.

L'esport marcarà la jornada de dissabte al pavelló de voleibol de Valldoreix. La figura del desaparegut Baltasar Porcel també tindrà presència a la festa amb la representació de l'obra 'L'inspector' a càrrec del grup de teatre Espiral.

El darrer dia de celebració aplegarà artesans i comerciants a la plaça del Casal de Cultura, on els Castellers de Sant Cugat oferiran una actuació juntament amb la colla dels Xicots de Vilafranca i els Moixiganguers d'Igualada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.