La participació santcugantenca al Parlament Europeu de Joves valora positivament la darrera trobada de Frankfurt


  • Comparteix:

Joves de l'European Youth Parliament (EYP) durant una sessió de l'estiu a Girona.

Joves de l'European Youth Parliament (EYP) durant una sessió de l'estiu a Girona.

Els representants vinculats amb Sant Cugat que han participat a la 64a sessió internacional del European Youth Parliament (EYP) fan un bon balanç de la cita. La trobada, que ha posat punt final aquest diumenge a Frankfurt, ha posat sobre la taula qüestions com el canvi climàtic, com fer que Europa sigui líder mundial en investigació científica i possibles solucions per pal·liar la situació econòmica actual.

Al llarg de la sessió, els 250 participants dividits en comitès han debatut 15 temàtiques relacionades amb la renovació d'Europa, i els dos darrers dies s'han reunit per extreure conclusions i per votar les resolucions que s'enviaran al Parlament Europeu.

L'alumna de l'escola Àgora Laia Silva, que ha participat a la sessió com a delegada espanyola, fa un bon balanç de la seva estança a la sessió internacional. Són declaracions a Cugat.cat.

Laia Silva

La sessió de Frankfurt m'ha permès conèixer molta gent de diferents països europeus i les seves cultures. També m'he fet ressò dels problemes que actualment afecten Europa.






La propera cita del EYP serà a partir d'aquest dijous amb una sessió nacional de Letònia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.