Presència santcugatenca a la sessió letona del Parlament Europeu de Joves


Temes relacionats

La participació santcugantenca al Parlament Europeu de Joves valora positivament la darrera trobada de Frankfurt (10/ago/10)


  • Comparteix:

Membres del EYP durant una jornada que es va celebrar a Sant Cugat fa uns mesos

Membres del EYP durant una jornada que es va celebrar a Sant Cugat fa uns mesos

Dues exestudiants de l'escola Àgora i integrants de la delegació espanyola del European Youth Parliament (EYP) participen a partir d'avui i fins diumenge a una sessió nacional que se celebra a Letònia. La trobada aplegarà joves de diferents països europeus que triaran els propers representants letons per participar a les sessions internacionals que tenen lloc cada any a diversos indrets de la Unió Europea.

L'organització juvenil centra les seves activitats en tres sessions internacionals a l'any, fòrums i sessions nacionals. Aquestes últimes tenen la funció de renovar les generacions dels joves participants i introduir els novells en l'ambient europeu que caracteritza el EYP. En les trobades nacionals, en aquest cas a Letònia, s'escullen els representants del país on se celebra la sessió que podran formar part de les properes sessions.

La santcugatenca Adriana Díaz, que assistirà a la sessió com a mediadora del debat en els comitès de discussió, creu que pot aprendre molt de l'intercanvi cultural amb la població letona. Són declaracions de Cugat.cat.

Adriana Díaz

Tinc molta curiositat per anar a Letònia per veure com els joves d'allà perceben les problemàtiques europees.



Els primers reptes internacionals dels letons escollits per formar part del EYP seran a Ucraïna a la tardor, a Grècia a la primavera i a França a l'estiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.