La demanda de taxis a la ciutat cau un 5% respecte l'any passat


  • Comparteix:

La terminal 1 de l'aeroport i l'estació de Sants, principals destinacions dels santcugatencs a l'estiu

La terminal 1 de l'aeroport i l'estació de Sants, principals destinacions dels santcugatencs a l'estiu

Els taxis que donen servei a la ciutat han vist reduïda en un 5% la seva activitat aquest estiu a causa de la crisi econòmica. Segons l'Associació Radio Taxi de Sant Cugat, els usuaris prefereixen fer servir el transport públic per arribar als principals punts d'origen dels seus viatges. El trajecte al port de Barcelona ha estat el servei que més ha patit aquesta devallada.

El responsable de Relacions Públiques de l'Associació Ràdio Taxi de Sant Cugat i Valldoreix, Fernando Insa, ha explicat a Cugat.cat quina és l'activitat dels taxis respecte el mateix període de l'any passat.

Xavier Insa

Hem patit una caiguda d'un 5% enguany. S'ha notat sobretot en els serveis al port de Barcelona.








La demanda de taxis es concentra diàriament des de les quatre de la matinada fins a les 10 del matí. Les principals destinacions continuen sent l'aeroport, concretament la terminal 1, i l'estació de Sants.

La darrera setmana d'agost i la primera de setembre comportaran un nou decreixement de l'activitat coincidint amb l'inici de l'època escolar. Tot i això, l'associació preveu un augment de recollides d'usuaris santcugatencs durant la setmana del 22 al 30 d'agost.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.