La ciutat veu reduïda en un 40% la seva oferta hotelera en ple mes d'agost


Temes relacionats

En venda el Sant Cugat Hotel & Restaurant (18/feb/10)

El 'Sant Cugat H&R' es presenta en societat disposat a atraure turisme de qualitat a la ciutat ( 4/jun/04)


  • Comparteix:

El Sant Cugat Hotel & Restaurant i l'Hotel Qgat romandran tancats fins el 22 d'agost

El Sant Cugat Hotel & Restaurant i l'Hotel Qgat romandran tancats fins el 22 d'agost

El tancament temporal de dos dels principals hotels de la ciutat, l'Hotel Qgat i Sant Cugat Hotel & Restaurant, redueix l'allotjament a Sant Cugat aquest estiu en un 40%. Els visitants que vulguin hostatjar-se a la nostra ciutat disposen de l'establiment Holliday Inn Express Sant Cugat i de l'hotel de la cadena H2 Sant Cugat. El 23 d'agost tornarà a normalitzar-se l'oferta hotelera amb l'obertura dels altres dos complexos.

Com cada any, el Sant Cugat Hotel i Restaurant, que compta amb 97 habitacions, tanca durant el mes d'agost per descans del personal. Enguany, s'ha sumat a les vacances l'Hotel Qgat, que ha aprofitat el període estival per ampliar les seves instal·lacions. De les 23 habitacions de què disposa actualment, l'establiment ampliarà la seva oferta a 29 habitacions, sis de les quals seran dobles. Qubud, el restaurant del complex, també restarà de reformes fins el 24 d'agost.

El recés dels dos principals hotels de la ciutat deixa els possibles hostes sense 120 habitacions, un 38,3% menys del total de l'oferta d'allotjament habitual a Sant Cugat. L'activitat restarà concentrada en els establiment de les cadenes Holiday Inn Express i H2 Sant Cugat, amb 193 habitacions entre tots dos hotels.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.