Èxit de participació al primer cap de setmana de la festa major de La Floresta


  • Comparteix:

L’Ajuntament va lliurar una placa commemorativa als organitzadors de la Cursa Popular.

L’Ajuntament va lliurar una placa commemorativa als organitzadors de la Cursa Popular.

El primer cap de setmana de la Festa Major de La Floresta s'ha caracteritzat per l'elevada participació. La lectura del pregó, la vintena edició de la cursa popular i la representació de l'Agrupació Teatral del districte han estat alguns dels actes més destacats. Fins el dia 27, els florestans podran gaudir de la festa amb activitats com el concurs de paelles, la nit jove o animació infantil.

Un total de 95 corredors, d'edats compreses entre els 5 i els 63 anys, han participat aquest diumenge a la vintena edició de la cursa popular de la Festa Major de La Floresta. Es tracta de l'edició més participativa de la seva història, i ha superat fins i tot les previsions dels organitzadors. Xavier Sans és membre de la comissió de festes.

Xavier Sans

L'èxit de participació gairebé ens ha desbordat. Potser és perquè havíem anunciat que al final donaríem pa amb tomàquet. Esperem que es repeteixi l'any vinent.


El recorregut de la cursa, de quatre quilòmetres i mig, és apte per a tothom, tot i que inclou 3 trams de pujada força exigents. El guanyador de la competició ha estat Oriol Castelló, amb un temps de 14 minuts 26 segons. Només 10 segons més tard ha arribat el primer participant local, Carles Corja.

A banda de les activitats esportives, el primer cap de setmana de la festa gran de La Floresta també ha inclòs propostes culturals, com la representació de 'La comèdia dels errors', a càrrec de l'Agrupació Teatral del districte, que ha aconseguit omplir de gom a gom la Unió Recreativa i d'Esports.

Una altra de les cites inel·ludibles de la festa ha estat la lectura del pregó, que enguany ha modificat la seva ubicació tradicional i s'ha traslladat a les escales Rañé. Des de la comissió de festes, Xavier Sans explica perquè s'ha decidit canviar l'emplaçament.

Xavier Sans

Abans es feia a la plaça de l'estació, però hem volgut reivindicar un espai desaprofitat com les escales Rañé. I ha estat tot un èxit.


La Festa Major de La Floresta s'allargarà fins el proper diumenge, dia 27, amb activitats per a tots els gustos com el tradicional concurs d'arrossos, la nit jove o l'animació infantil.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.