Els veïns de Les Planes es converteixen, per una nit, en estrelles de l'espectacle


  • Comparteix:

Unes 400 persones s’han aplegat aquest dissabte a la plaça de la Creu d’en Blau de Les Planes per gaudir de la quarta edició de la Nit de l’Espectacle. La iniciativa, que cada any té més èxit, ha permès als veïns pujar-se a l’escenari per realitzar una actuació. Una trentena de persones d’entre els 6 i els 43 anys s’han convertit, per un dia, en estrelles de l’espectacle.

Des de les 10 de la nit i fins les 2 de la matinada, la plaça de la Creu d'en Blau de Les Planes s'ha convertit en un gran escenari a l'aire lliure, on s'han pogut veure prop d'una cinquantena d'actuacions preparades pels veïns del districte. La Nit de l'Espectacle, que en la seva quarta edició s'ha convertit en tot un esdeveniment social, ha permès veure actuacions musicals en playback i en directe, imitacions, balls i un llarg etcètera, mostra de la creativitat dels veïns de Les Planes. Ho explica Begoña Paradeda, una de les responsables de l'Agrupació Cultural i Musical, l'entitat organitzadora.

Begoña Paradeda

S'ha vist des d'un playback de l'actuació de Bet a Eurovision, una imitació de Bustamante, cançons en directe, hip-hop... Tot tipus d'estils.


La Nit de l'Espectacle de Les Planes és, des de fa 4 anys, una de les activitats culturals més esperades al districte. Des de principis de juliol, veïns de totes les edats es reuneixen al Centre Cívic per assajar les actuacions i, d'aquesta manera, es va creant teixit veïnal. Begoña Paradeda.

Begoña Paradeda

Durant tot juliol ens trobem cada tarda al Centre Cívic i així es fomenta el companyerisme entre nosaltres. Ens ajudem els uns als altres amb els assajos.


La Nit de l'Espectacle va sorgir fa 4 anys a partir d'una altra iniciativa que tenia molt d'èxit: el concurs d'elecció de Miss i Mister Les Planes. Per decisió dels veïns, es va eliminar el factor competitiu i es va modificar la proposta, per donar cabuda al major nombre de persones possible.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.