Les promocions de Promusa de lloguer en suspens seran habitatge de venda


Temes relacionats

El PSC demana un replantejament de les tasques de Promusa a la ciutat (15/ago/10)

La retallada de l'Estat deixa en suspens cinc promocions de lloguer protegit a Sant Cugat (10/jul/10)

Més a prop la construcció d'habitatges per a estudiants de l'ETSAV (18/nov/09)

Pas endavant per a la construcció d'habitatge universitari a l'entorn de l'Escola d'Arquitectura (21/jul/09)

Signat el conveni per construir habitatge per a universitaris a l'Escola d'Arquitectura ( 4/nov/08)


  • Comparteix:

Pisos de lloguer de Promusa

Pisos de lloguer de Promusa

L'alcalde assegura que les promocions de Promusa de lloguer que han quedat en suspens per la retirada de les subvencions de la Generalitat les han traspassat a habitatge protegit de venda. Lluís Recoder rebat d'aquesta manera les crítiques de la formació socialista, que ha lamentat la suspensió de quatre promocions per la congelació d'ajuts de les administracions supramunicipals. L'alcalde considera que la retallada de l'Estat i la congelació de subvencions de la Generalitat demostren que l'habitatge de lloguer 'no és una prioritat' pels governs català i espanyol, i alerta que posen en perill la construcció de la residència d'estudiants de l'Escola d'Arquitectura prevista a la ciutat.

El PSC ha criticat que 's'hagi suspès' la creació de quatre promocions d'habitatge públic per la retallada de l'Estat i la retirada de subvencions de la Generalitat, i ha titllat de 'demagògica' la postura de l'àrea de Territori. L'alcalde, Lluís Recoder, ha explicat a Cugat.cat que no s'han suspès les promocions, sinó que s'han traspassat a habitatge de venda.

Lluís Recoder

No hem decidit paralitzar promocions, sinó que les traspassem a venda perquè la Generalitat ha suspès les línies de finançament d'habitatge de lloguer.


Recoder creu que la retirada de subvencions i la retallada d'ajuts de les administracions supramunicipals posen en perill la construcció que estava prevista per aquest estiu d'habitatges destinats a estudiants de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès (ETSAV), amb seu local.

Lluís Recoder

És un fet tant greu que posa en perill els habitatges per estudiants que tenia previst construir l'ETSAV.


L'alcalde ha explicat que el rector de l'ETSAV va demanar a l'Ajuntament la col·laboració per firmar una carta conjunta adreçada a la ministra i al conseller d'Habitatge ja que la residència havia d'entrar en funcionament aquest setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.