Els Mossos han detingut sis persones en les últimes setmanes pels robatoris a l'AP-7


Temes relacionats

Es disparen els robatoris a cotxes a l'AP-7 amb el mètode 'peruà' (13/ago/10)


  • Comparteix:

Els Mossos asseguren que estan treballant per frenar els robatoris

Els Mossos asseguren que estan treballant per frenar els robatoris

Els Mossos d'Esquadra consideren 'efectives' les mesures que estan aplicant per combatre els robatoris que es produeixen en el tram de l'AP-7 entre Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal. D'aquesta manera, el cos policial respon l'alcalde, Lluís Recoder, que ha demanat al departament d'Interior que posi fre a l'augment de robatoris en aquesta autopista amb el mètode 'peruà' amb motiu de l'època estival. La policia ha detingut sis persones en les últimes setmanes per aquest motiu.

Els Mossos d'Esquadra asseguren que vigilen el tram d'autopista mitjançant un 'patrullatge preventiu', tant de paisà com uniformats, i amb la complicitat dels agents de seguretat de les àrees de servei de la zona. El cos policial ha confirmat a l'agència Europa Press que han detingut sis persones d'entre 20 i 40 anys, quatre de les quals es troben en presó provisional i dues d'elles són reincidents.

Lluís Recoder ha demanat aquesta setmana en declaracions a Cugat.cat que els Mossos i el departament d'Interior actuïn amb contundència per aturar l'augment de robatoris als turistes durant les vacances.

El mètode 'peruà' es produeix quan els lladres aconsegueixen aturar el cotxe de la víctima, ja bé sigui punxant-li la roda, demanant-li ajuda o fent-li creure que té una avaria, i aprofiten per sostreure-li els efectes de l'interior del turisme.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.