El temps canviant d'aquest agost afecta la salut dels santcugatencs


  • Comparteix:

La diferència de temperatura i el canvi constant entre un clima plujós i assolellat d'aquest agost ha provocat alteracions en la salut dels santcugatencs consultats per Cugat.cat. A banda dels habituals refredats, al·lèrgies i picades d'insectes, els maldecaps i, fins i tot, les pneumònies s'han afegit enguany a la llista de patologies estivals.

Ho explica una de les responsables de la farmàcia Llorens, Romi Bach.

Romi Bach

Aquest any hem apreciat que les patologies normals de l'estiu s'han presentat més agressives, fins i tot amb necessitat de tractaments antibiòtics.









Tot i patir els efectes de la calor de manera diferent, els santcugatencs consultats per Cugat.cat han coincidit a destacar el temps canviant d'aquest estiu respecte altres anys.

Santcugatencs

Aquí es nota el canvi d'humitat respecte a Barcelona, s'hi està una mica millor. / Entre la humitat i el canvi de temperatura m'he refredat. / M'ha canviat la tensió, que em varia constantment.




L'Ajuntament i els CAP de la ciutat van engegar a principis de juliol un dispositiu conjunt per localitzar totes les famílies amb membres d'edat avançada i en situació de risc i difondre recomanacions per pal·liar els efectes de les altes temperatures.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.