Els santcugatencs no poden casar-se pel civil a l'agost a la ciutat


  • Comparteix:

A l'agost només et pots casar per l'església a Sant Cugat

A l'agost només et pots casar per l'església a Sant Cugat

Els santcugatencs que volen casar-se pel civil a Sant Cugat durant l'agost han d'esperar-se al setembre. L'Ajuntament, igual que altres consistoris catalans de característiques similars, no oficia unions matrimonials a causa del període de vacances. La Parròquia de Sant Pere d'Octavià sí que celebra els casaments i altres litúrgies religioses previstos durant aquest mes si han estat concertats prèviament.

Sant Cugat, igual que moltes ciutats catalanes amb una població similar, no ofereix casaments civils durant l'agost. Manresa, Rubí, Castelldefels i Granollers es troben amb la mateixa situació que el nostre municipi, ja que els regidors, tinents d'alcalde i alcaldes encarregats d'oficiar les unions matrimonials durant l'any es troben de vacances.

Els santcugatencs que es volen casar durant aquest mes poden dirigir-se a la Parròquia de Sant Pere Octavià, que sí que ofereix les celebracions prèviament concertades. Tot i això, el mossèn de la parròquia, Blai Blanquer, ha explicat a Cugat.cat que durant l'agost el nombre de casaments és menor al de la resta de l'any, i que aquests es concentren a principi i a final de mes.

Durant la resta de l'any, l'Ajuntament ofereix unions civils a través dels seus regidors i de l'alcalde, tot i que habitualment és el regidor de Comunicació, Serveis Interns i Innovació, Jordi Puigneró, qui oficia els matrimonis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.