Acaben les obres de manteniment i millora dels túnels de Vallvidrera


Temes relacionats

El peatge dels túnels de Vallvidrera es cobra al mateix preu tot i les restriccions de trànsit (18/ago/10)

Els túnels de Vallvidrera pateixen restriccions de trànsit per obres ( 9/ago/10)


  • Comparteix:

Imatge dels túnels de Vallvidriera

Imatge dels túnels de Vallvidriera

Les obres de millora dels túnels de Vallvidrera que van començar ara fa dues setmanes estan gairebé enllestides. La reforma de la via, amb una inversió de 3,2 milions d'euros, ha consistit en el canvi i la renovació de les barreres, la pavimentació de tot el tram i el posterior pintat de les marques vials, que s'està acabant. Els treballs de manteniment i millora han provocat diverses restriccions de trànsit durant aquests dies en diferents trams de la C-16.

La C-16 ha patit diverses restriccions de trànsit durant les dues setmanes que han durat les obres i que han afectat el tram des de la Via Augusta fins a l'acabament de l'eix dels túnels de Vallvidrera, en la connexió amb la B-30 i l'AP-7. Les reformes, però, s'han fet per trams desviant el trànsit per les calçades laterals i per la carretera de Vallvidrera a Sant Cugat (BV- 1462).

Durant aquestes dues setmanes, el peatge de la via s'ha cobrat al mateix preu, encara que el trajecte que s'hagi realitzat pels túnels no hagi estat complet i una part s'hagi fet per la carretera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.