L'Escola d'Arquitectura del Vallés selecciona un rètol de les 12 propostes rebudes en el concurs idees per decorar la façana oest


  • Comparteix:

S'han presentat 12 propostes per triar un rètol.

S'han presentat 12 propostes per triar un rètol.

Alberto Altés és el guanyador del concurs d'idees que ha convocat l'Escola d'Arquitectura per trobar un rètol que identifiqui la facultat des de la carretera de Barcelona a Rubí. Tot i que el concurs té un caràcter consultiu, la facultat considera que la proposta té possibilitats de convertir-se en el rètol de la façana oest.

El jurat de l'Escola d'Arquitectura ha seleccionat el treball de l'estudiant de 24 anys Alberto Altés, entre una dotzena de propostes. Segons el jurat, la idea d'Altés destaca per l'equilibri entre les qualitats comunicatives dels elements gràfics i el respecte a l'edifici.

Però, el que més ha impressionat els experts ha estat la composició nocturna del rètol. El guanyador s'ha mostrat encantat d'haver obtingut el primer premi, valorat en 400 euros:

Alberto Altès

Estic content que l'escola on estudies tingui un element que és teu


La proposta combina el logotip de l'escola amb el de la UPC, universitat a la qual està adscrit el centre. La universitat politècnica ha de decidir si el treball guanyador es materialitzarà en el rètol identificatiu de la facultat. Arcadi de Bobes, membre de la comissió d'habilitat de l'escola, té esperances que el rètol sigui una realitat al 2004:

Arcadi de Bobes

Espero que el treball es podrà veure l'any vinent


El primer i segon accèsit del concurs ha estat per Josep Ramon Fernández i Josep Maldonado, mentre que el tercer accèsit l'han aconseguit Laura Mans i Jaume Freixa. Els treballs seleccionats es podran veure en una exposició durant la primera quinzena d'octubre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.