L'avançament del curs escolar fa que s'acceleri la demanda de llibres de text a la ciutat


Temes relacionats

Els alumnes del Joaquima Pla i Farreras i del CAR utilitzaran llibres digitals el curs vinent (27/ago/10)


  • Comparteix:

Les llibreries de la ciutat ja tenen a punt els llibres de text

Les llibreries de la ciutat ja tenen a punt els llibres de text

Les llibreries de la ciutat han notat que l'inici del curs escolar s'avança una setmana aquest any ja que els santcugatencs van a buscar els llibres de text abans d'hora. La majoria de famílies de la ciutat han tornat ja de vacances i han estat previsores a l'hora de demanar els llibres que els alumnes utilitzaran aquest any. D'aquí a deu dies començarà el curs escolar a les 21 escoles de primària i els 15 centres de secundària de la ciutat, set dies abans del que és habitual, a causa de l'aplicació del nou calendari escolar que entra en vigor aquest curs.

El nou calendari escolar, que també preveu una setmana blanca del 7 a l'11 de març, ha provocat que les visites a les llibreries per anar a buscar els llibres de text s'hagin avançat, igual que curs. Ho ha explicat a Cugat.cat una de les responsables de la coperativa Abacus de la ciutat, Núria Pons.

Núria Pons

S'ha notat l'avançament, comença el curs abans i la gent ja ha vingut des de finals de juliol. Ara ja hi ha força gent que vol tenir els llibres.




L'encarregada dels llibres de text a la llibreria Paideia, Adela Nogueira, ha reconegut la previsió de la majoria de famílies santcugatenques.

Adela Nogueira

La gent fa previsió, els han demanat abans i ara els venen a buscar. Com que el curs comença abans, ho han avançat una setmana tot.


Els que no han d'anar a buscar llibres de text aquest any són els alumnes dels instituts Joaquima Pla i Farreras i el del CAR, ja que seran els primers al municipi en fer servir llibres en format digital. La iniciativa forma part del projecte de la Generalitat 'Educat 1x1' i consisteix en la substitució dels llibres de text per ordinadors i en la integració de xarxes Wi-Fi a les aules. El departament d'Educació preveu que la resta d'instituts de Sant Cugat completin les actuacions que els permetin integrar-se al pla abans que acabi el curs vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.