Les escoles de Sant Cugat faran la setmana blanca del 7 a l'11 de març


Temes relacionats

La Coordinadora d'AMPA continua preocupada per les despeses de la 'setmana blanca' (26/gen/10)

La coordinadora d'AMPA creu que les famílies no poden assumir les despeses de la 'setmana blanca' (25/nov/09)


  • Comparteix:

Les escoles de Sant Cugat pertanyen al segon torn de vacances

Les escoles de Sant Cugat pertanyen al segon torn de vacances

Les escoles i instituts de Sant Cugat faran la setmana blanca en el segon torn. Tots els centres del Vallès Occidental, Tarragona, el Baix Llobregat i les comarques de Barcelona faran vacances del 7 a l'11 de març, tal com ha establert el departament d'Educació. La setmana blanca és una mesura del nou calendari escolar per racionalitzar l'activitat acadèmica entre Nadal i Setmana Santa i escurçar les vacances d'estiu.

Els centres que pertanyen a la segona fase faran vacances del 7 a l'11 de març, mentre que la setmana blanca de les escoles del primer torn serà del 28 de febrer al 4 de març. Per evitar que els alumnes perdin el ritme acadèmic, s'ha avançat l'inici de les classes i, com a contrapartida, s'ha establert la setmana blanca per complir el nombre d'hores lectives que marca la llei.

Tot i això, algunes entitats com la Coordinadora d'AMPA de la ciutat s'han mostrat contràries a l'aplicació d'aquesta mesura ja que diuen que les famílies no es poden fer càrrec de les despeses i de l'organització que comportarà la setmana de festa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.