Les obres del FEOSL iniciades aquest estiu acabaran a finals d'any


  • Comparteix:

Els treballs de la rambla de Can Mora han obligat a traslladar les palmeres

Els treballs de la rambla de Can Mora han obligat a traslladar les palmeres

Les obres del Fons Estatal per l'Ocupació i la Sostenibilitat Local (FEOSL) iniciades durant el període estiuenc a la ciutat compleixen el calendari previst i, segons l'àrea de Serveis Urbans, finalitzaran abans que acabi l'any. La rambla de Can Mora, l'avinguda Ragull, el passeig de Valldoreix i el carrer de Manel Farrés són algunes de les vies afectades pels treballs. D'altra banda, la Ronda Nord es tornarà a obrir al trànsit dilluns vinent.

Les actuacions, que es financien a través del FEOSL, es van iniciar entre finals de juny i principis de juliol i, després d'una aturada per les vacances d'agost, s'han tornat a reprendre. Les obres per rehabilitar i reforçar l'estructura del calaix de la riera que passa per sota de la rambla de Can Mora tenen una durada prevista de sis mesos i un cost de mig milió d'euros.

Al passeig de Valldoreix, els treballs consisteixen en la substitució de l'actual col·lector d'aigües residuals, en la construcció d'un nou col·lector d'aigües pluvials i en la renovació dels embornals de recollida d'aigües pluvials entre el carrer Mozart i el carrer Safareig. Les obres tenen una durada prevista de cinc mesos i un pressupost de 480.000 euros.

Finalment, les actuacions al carrer Manel Farrés serviran per resoldre els problemes d'acumulació d'aigua causats per les pluges, sobretot a sota del pont de les vies dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC).

La tinenta d'alcalde de Serveis Urbans, Cristina Paraira, ha explicat a Cugat.cat que les obres evolucionen segons el calendari previst i que abans de finals d'any ja estaran enllestides.

Cristina Paraira

Preveiem que s'acabin a finals d'any. Els treballs avancen a bon ritme i s'han reprès després de les vacances.



D'altra banda, la circulació per la Ronda Nord es reobrirà dilluns vinent, un cop els treballs de construcció d'un nou col·lector s'hagin desplaçat als vorals de la via.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.