Desapareix un home a Collserola


  • Comparteix:

Cecilio Barragán

Cecilio Barragán

Una família de Ripollet ha denunciat la desaparició de Cecilio Barragán a Collserola. L'home, que medeix 1'60 d'alçada i pateix Alzheimer, està desaparegut des de fa dues setmanes. En el moment de la desaparició, Cecilio Barragán vestia un jersei blau cel i uns pantalons beix. Els santcugatencs que tinguin novetats sobre la recerca es poden posar en contacte amb els familiars als telèfons 678.66.35.82 i 615.05.63.11.

Cecilio Barragán vivia a la residència Tibidabo quan va desaparèixer, el 22 d'agost. Després de la denúncia per desaparició, algunes dotacions de Mossos d'Esquadra es van traslladar a la zona per iniciar la recerca als voltants de Collserola, que va durar quatre dies.

Un dels familiars del desaparegut, Antonio Barragán, ha fet una descripció aproximada de Cecilio Barragán perquè els ciutadans puguin identificar-lo. Són declaracions a Cugat.cat.

Antonio Barragán

És un home d'1,60 cm. Camina una mica encorbat. En desaparèixer vestia un polo blau cel, uns pantalons beix i unes sandàlies marrons.



Qualsevol persona que tingui novetats sobre la recerca pot posar-se en contacte amb la família als telèfons 678.66.35.82, 615.05.63.11 i 686.41.73.43, com també al telèfon d'emergències 112.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.