Cugat ràdio arrenca avui la temporada informativa


  • Comparteix:

Sintonitza Cugat ràdio al 91.5 de la FM

Sintonitza Cugat ràdio al 91.5 de la FM

Cugat ràdio (91.5 FM) arrenca avui la temporada informativa després del parèntesi estiuenc. Des de les sis del matí, l'emissora municipal comença la jornada amb l'Informatiu Matí i, de vuit a deu, pren el relleu l'espai Primera Plana, amb les notícies actualitzades, l'entrevista del dia i la tertúlia. A la una de la tarda i a les set del vespre es mantenen les cites amb la informació local. L'equip d'informatius s'ha reforçat per oferir la millor informació sobre la ciutat les 24 hores al dia i els 365 dies de l'any.

De dilluns a diumenge, la informació local té una forta presència a la graella de Cugat ràdio. Cada dia, des de les sis del matí, els més matiners poden començar la jornada amb notícies sobre la nostra ciutat amb l'informatiu matí, editat per Raquel Ligero i Anna González. A les vuit, de dilluns a divendres, pren el relleu l'espai Primera Plana, editat per Miquel Herrada, que actualitza les principals notícies del matí i inclou columnes d'opinió, el repàs dels diaris i l'entrevista del dia. L'espai inclou la tertúlia, conduïda per Xavier Fornells.

A la una de la tarda, Mar Castro dóna l'última hora de les notícies del matí amb l'Informatiu Tarda. A les set del vespre, els santcugatencs tenen una nova oportunitat de connectar amb les notícies locals amb l'Informatiu Vespre, editat per Cristina Solías. Els caps de setmana, la informació radiofònica no s'atura, amb l'Informatiu Matí de sis a nou del matí i butlletins horaris actualitzats, amb connexions amb les principals activitats del cap de setmana.

Per afrontar la nova temporada radiofònica, l'equip d'informatius s'ha reforçat per poder oferir la millor informació sobre la ciutat les 24 hores del dia i els 365 dies de l'any. L'emissora municipal completarà la programació dilluns vinent, després de la Diada Nacional, quan arrencaran nous programes esportius i musicals. El 20 de setembre, Cugat ràdio estrenarà una nova edició del magazín Sant Cugat a Fons, que tindrà un nou format i s'emetrà de 10 del matí a una de la tarda, presentat per Sílvia González.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.