L'Ajuntament nega que es vulgui censurar La Guitza o la Plataforma Aturem la Guerra


  • Comparteix:

El regidor de Seguretat Ciutadana, Jaume Tubau.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Jaume Tubau.

L'Ajuntament no es personarà com acusació particular en el judici que té pendent el casal popular La Guitza per celebrar la calçotada popular el passat mes de març sense autorització. L'equip de govern ha volgut deixar clar que tant en les multes posades a la Plataforma Aturem la Guerra per penjar cartells com en el cas de La Guitza s'ha actuat per estricte compliment de la llei, i no pas per motivacions polítiques.

El regidor de Seguretat Ciutadana ha explicat que l'equip de govern no es presentarà al judici pendent el dia 29 contra els membres del casal popular per dur a terme la calçotada sense permís. No obstant, Jaume Tubau ha volgut aclarir que en cap cas l'Ajuntament ha dut La Guitza a judici, sinó que la Policia, en comprovar que no disposaven de l'assegurança de responsabilitat civil necessària, va aixecar diligències, que han seguit el seu tràmit i han acabat en judici. Tubau ha subratllat que l'obligació de la policia és fer complir la llei:

Jaume Tubau

l'Ajuntament ha de fer complir les ordenances i la normativa. La policia no pot donar el permís si no es té l'assegurança. No el pot donar a la Guitza ni a ningú.


Sobre les dues multes de 90 euros interposades a la Plataforma Aturem la Guerra per penjar cartells fora del llocs habilitats, l'Ajuntament ha aclarit que tot i que comparteixen els objectius amb l'entitat, no poden permetre que les parets de Sant Cugat es converteixin en un taulell d'anuncis.

Jaume Tubau

Des de l'Ajuntament ens uneixen moltes coses amb la Plataforma però no podem admetre que pengin cartells i embrutin la ciutat.


Segons ha explicat Tubau aplicaran mà dura amb l'enganxada de cartells a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.