Cap incidència en el primer dia de normalització de la línia R7 de Renfe


  • Comparteix:

La R7 passa per la ciutat

La R7 passa per la ciutat

Normalitat en el servei de la línia R7 de Renfe, que passa per Sant Cugat, que s'ha restablert aquest dilluns, sis dies abans del que estava previst. El secretari per a la Mobilitat de la Generalitat, Manel Nadal, ha celebrat que torni la normalitat coincidint amb l'inici del curs escolar. A causa dels treballs de construcció de l'intercanviador Sagrera-Meridiana, la línia estava tallada entre l'estació de Sant Andreu Arenal i Arc de Triomf des de finals de març.

El secretari per a la Mobilitat de la Generalitat, Manel Nadal, ha celebrat la normalització.

Manel Nadal

Torna la normalitat a les Rodalies després de sis mesos de tallada. És una notícia molt important, ja que coincideix amb l'inici del curs escolar.


Durant els darrers mesos els usuaris que volien continuar el viatge havien de fer un transbordament a Sant Andreu amb un enllaç al Metro o amb un servei d'autobusos de reforç. Des d'aquest dilluns, els viatgers podran fer el seu recorregut sense baixar del tren.

L'estació de rodalies de Sagrera-Meridiana permetrà l'intercanvi de viatgers de les línies R3, R4 i R7 de Renfe amb les línies L1, L5, L9 i L10 de Metro. Les noves instal·lacions tenen una superfície de gairebé 5.000 metres quadrats i un cost de 34 milions d'euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.