Un grup de veïns inicia una recollida de signatures contra la postura dels veïns de Can Trabal


  • Comparteix:

Els veïns de Can Trabal no volen pisos de Promusa, diuen.

Els veïns de Can Trabal no volen pisos de Promusa, diuen.

Un grup de veïns estan recollint signatures com a resposta a les 800 firmes que els veïns del barri de Can Trabal van entrar a l'ajuntament per protestar per la construcció de pisos de PROMUSA a la zona. Els promotors d'aquesta nova iniciativa consideren necessari que es construeixin pisos de protecció oficial allà on calgui perquè els joves no hagin de marxar de Sant Cugat.

Arran de la polèmica encetada per la protesta dels veïns de Can Trabal, un grup de ciutadans ha decidit movilitzar-se per mostrar el seu rebuig al que consideren una acció insolidària i classista. Aquests veïns recorden que Sant Cugat ha estat sempre un municipi tolerant amb els nouvinguts i es lamenten que darrerament, determinades zones s'hagin tornat excloents. A més, segons aquests ciutadans, en bona part dels casos, són nouvinguts els que posen trabes a les accions que s'impulsen perquè els santcugatencs més joves no hagin de marxar.

Recordem que fa una setmana, l'alcalde va definir que la prioriat del consistori és fer pisos perquè els joves no marxin. L'alcalde, va demanar comprensió als veïns i va subratllar que la construcció d'habitatge públic a la zona no distorsionarà el paisatge.

Lluís Recoder

La nostra prioritat és que la gent jove es quedi a Sant Cugat. Els habitatges es faran integrats a l'entorn, es clar.


De la seva banda, els veïns de Can Trabal argumentaven que no s'oposen perquè els pisos siguin de protecció oficial sinò perquè es construiran en uns terrenys que en un principi s'havien de destinar-se a equipaments. Els veïns, a més, consideren que els pisos trencaran la imatge del barri on tot són cases de planta baixa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.