El nou CEIP Gerbert d'Orlach es construirà en temps rècord


  • Comparteix:

Vista exterior de l'edifici, encara en obres

Vista exterior de l'edifici, encara en obres

El mes vinent s'acabaran les obres de construcció de la seu definitiva de la vuitena escola, el CEIP Gerbert d'Orlach, al barri de Coll Favà. L'execució de les obres es farà en un temps rècord de sis mesos, utilitzant un sistema de construcció amb uns mòduls de formigó fabricats a mida.

Aquesta és la primera vegada que s'utilitza aquest sistema de construcció a una escola pública de Sant Cugat. La Generalitat, que ha aportat tres milions d'euros per l'execució del centre, va accedir a les demandes de l'Ajuntament per utilitzar aquesta tècnica, malgrat que encarís el projecte.

L'alcalde accidental, Eduard Pomar, ha assegurat que les obres avancen segons el termini previst i que l'edifici tindrà la mateixa qualitat que la resta d'escoles:

Eduard Pomar

Els acabats i la qualitat seran equiparables als de qualsevol altre escola


L'empresa GISA s'ha encarregat de gestionar les obres, que van iniciar-se al mes de març amb les peces fetes per encàrreg mesos abans. L'escola comptarà amb un edifici central d'aules i menjadors, i un segon bloc destinat a una sala esportiva polivalent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.