Dos bombers i quatre policies de Sant Cugat participen en els X Jocs Mundials de Policies i Bombers


  • Comparteix:

Dos bombers i quatre agents de la Policia Local de Sant Cugat participen en els Desens Jocs Mundials de Policies i Bombers, que se celebren a Barcelona. 'Se la juguen per tu' és el lema d'aquesta competició que reuneix 10 mil 800 policies i bombers procedents de 70 països del món.

Els jocs, que duraran fins el dia 3 d'agost, es realitzen cada 2 anys i tenen l'objectiu de promoure la salut física i l'esport entre la comunitat de policies i bombers.

Un altre interès de la trobada és apropar aquestes forces de seguretat a la ciutadania. Això és el que fan 6 santcugatencs que, des la Policia Local i el cos de Bombers, col·laboren en aquesta iniciativa que ha superat la participació dels Jocs Olímpics de Barcelona' 92.

Joaquín Períbañez és un dels dos bombers del Parc Sant Cugat-Rubí que participen en els jocs. Escoltem quins són es ànims d'aquest bomber de 33 anys, hores abans de la competició:

Joaquín Peribañez

No estic gens nerviós. Jo faig la modalitat de bici per carretera


Hi ha 60 modalitats de competició, que inclouen des d'esports tradicionals a variants específiques relacionades amb l'activitat física corresponent. La cita olímpica també ofereix propostes culturals com balls de saló, simposis i exposicions fotoràfiques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.