Sant Cugat recicla amb la campanya 'Estima els teus colors. Estima el Vallès'


  • Comparteix:

Cartell de la campanya comarcal 'Estima els colors. Estima el Vallès'.

Cartell de la campanya comarcal 'Estima els colors. Estima el Vallès'.

Sant Cugat mostra el seu cantó més ecològic amb l'adhesió a la campanya 'Fes-te soci. Recicla i guanyarem', que organitza el Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental. L'objectiu és conscienciar la ciutadania de la necessitat de reduir, separar, reciclar i reutilitzar tots els residus que es generen. Al projecte s'hi han adherit, també, altres ciutats de la comarca vallesana.

'Fes-te soci. Recicla i guanyarem' és el lema de la nova campanya mediambiental que el Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental organitza, per primera vegada, a nivell comarcal. A partir del 13 de setembre, començarà la difusió de missatges informatius a través de díptics, cartells, banderoles i anuncis als diferents mitjans de comunicació.

Els ciutadans que vulguin adherir-se rebran com a obsequi una bossa reutilitzable per fer la compra. A Sant Cugat, es podrà recollir al Punt Verd del Centre, al de Can Calopa i al Punt Verd Mòbil, els dies 21, 22, 23, 28 i 29 de setembre i 5 i 6 d'octubre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.