Neix una plataforma local de suport a la vaga general


  • Comparteix:

Diverses entitats i col·lectius de la ciutat han constituït el Grup de Suport a la vaga general del 29 de setembre amb l'objectiu de motivar els santcugatencs a participar-hi. La nova plataforma afirma que la nostra ciutat no està exempta de la mala situació econòmica general, i per això, considera que cal reivindicar els drets dels treballadors i 'trencar amb la passivitat i la por'.

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) és una de les plataformes que formen part del Grup de Suport. Un dels membres de la formació, Aniol Pros, ha explicat durant l'acte de presentació aquest dilluns al matí què busca el grup.

Aniol Pros

A Sant Cugat també hi ha crisi, i volem fer una crida a la població a que se sumin a la vaga del 29-S.



Segons les xifres presentades pel Grup de Suport, a la ciutat hi ha més de 4.000 persones a l'atur, el doble que el 2008. A més, el fet que a Sant Cugat hi hagi hagut més de 50 Expedients de Regulació d'Ocupació (ERO), demostren que Sant Cugat també pateix la crisi. És per això que el grup demana la participació de la població en la vaga del 29-S.

Pros també ha parlat de les retallades socials del govern espanyol i de la reforma laboral.

Aniol Pros

L'executiu espanyol no ha tingut problemes a l'executar les retallades socials, i després s'han tret de la màniga una reforma laboral.





La iniciativa ha nascut de l'acord entre la CUP, Endavant Sant Cugat, l'Assemblea de Joves, el Casal Popular la Guitza, el CASC, el PSUC-Viu i l'Assemblea d'Inquietes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.