L'escola Gerbert d'Orlach començarà a funcionar aquest setembre en les seves instal·lacions definitives a Coll Favà


  • Comparteix:

Joan Ignasi Puigdollers, de GISA, i Lluís Recoder han visitat avui les obres.

Joan Ignasi Puigdollers, de GISA, i Lluís Recoder han visitat avui les obres.

El CEIP Gerbert d'Orlach, conegut fins ara com la 8ena escola, entrarà en funcionament aquest curs escolar després de completar les obres en un temps rècord de sis mesos. La Generalitat ha aportat tres milions d'euros per l'execució del centre, l'únic de Sant Cugat que s'ha construït amb mòduls prefabricades.

Quatre-cents nens i nenes començaran el curs 2003-2004 en aquest nou centre de 3.300 metres quadrats, ubicat al carrer Carles Riba. L'alcalde, que ha visitat avui les obres, ha assegurat que l'escola obrirà les portes aquest setembre:

Lluís Recoder

Ens han assegurat que el 9 de setembre comença el trasllat. És un temps suficient per poder posar tot el mobiliari perquè el dis 15 els nens puguinestrenar l'escola.


L'empresa GISA s'ha encarregat de gestionar les obres, que van iniciar-se al mes de març. En només 6 mesos, el centre estarà enllestit gràcies a l'aplicació del sistema pre-fabricat en la construcció.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.