El centre de TVE a Sant Cugat assumirà la direcció de La 2


  • Comparteix:

Centre santcugatenc de TVE

Centre santcugatenc de TVE

El centre santcugatenc de TVE assumirà la direcció de La 2 que obrirà la temporada aquest dilluns amb una renovació total de programes. La segona cadena estatal canviarà totalment el seu perfil i es convertirà en un canal únicament cultural i social. Segons explica 'El Periodico' la directora de TVE a Catalunya, Montse Abbad, passarà a ser ara la directora de La 2.

La transformació de La 2 de TVE com a canal cultural i social, amb programes de participació ciutadana, per a minories, s'havia plantejat com una obligació des que el passat juny el consell d'administració de RTVE va aprovar suspendre, per falta de pressupost, la creació de Canal Cultura, que ja havia començat a emetre en proves a través d'internet. De fet, tot el projecte d'aquest canal s'estava portant també des de Sant Cugat, i això encara fa més coherent que el nou pla de La 2 es coordini des del centre santcugatenc. Una altra de les raons que porta a aquesta especialització de La 2 és la desaparició de la franja infantil.

Amb la reestructuració total de La 2, el centre santcugatenc es reforça com el principal pilar de TVE, després de Madrid, ja que, a més d'elaborar la graella i dirigir els continguts de la segona cadena, es manté com a centre de producció del canal Teledeporte i continua assumint la major part de la producció d'espais infantils de TVE i d'un bon nombre de programes per a tot Espanya com Redes, Página 2, El escarabajo verde, o Saber y ganar. Tot això sense oblidar la realització de programes per al circuit català, en desconnexió. Així doncs, en aquesta nova etapa de La 2, el circuit català tindrà una franja estable diària d'una hora d'emissió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.