Matí caòtic a rodalies de Renfe per una avaria entre Sants i Arc del Triomf


  • Comparteix:

Estació de Renfe a Sant Cugat

Estació de Renfe a Sant Cugat

Una avaria en un tren a Barcelona ha provocat aquest matí retards de fins a dues hores en totes les línies de rodalies de Renfe, entre elles la 7, amb parada a Sant Cugat. L'incident, que ha atrapat dos trens al túnel entre Clot i Arc del Triomf i ha obligat a desallotjar-los, ha interromput la circulació en aquest punt durant 40 minuts i ha alterat totes les línies. Renfe ha habilitat un servei d'autobusos des de l'estació de Cerdanyola per anar a Sant Cugat, Rubí i l'Autònoma amb l'objectiu de descongestionar el trànsit ferroviari.

El col·lapse l'ha provocat una avaria a la catenària poc abans de tres quarts de nou del matí. Durant dues hores no hi ha hagut circulació entre l'estació de Sants i Arc de Triomf, fet que ha afectat les línies 1, 3, 4 i 7, que passa per Sant Cugat i uneix l'Hospitalet amb Martorell.

A dos quarts de deu, Renfe ha començat a desviar la circulació per Passeig de Gràcia. Els combois no paraven a Plaça de Catalunya ni a Sants, i això ha generat cues a la resta d'estacions. A més, Renfe ha hagut d'activar un servei de reforç d'autobusos entre les estacions de Sant Cugat, Rubí i Cerdanyola-Universitat.

A les onze, finalment, s'ha aconseguit solucionar l'avaria. Més de dues hores després del tall de subministrament elèctric, els trens han tornat a circular entre Sants i Arc de Triomf però amb retards acumulats de més de 45 minuts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.