Manuel López
Aquest any, el guardó Quixot és per al tresorer David Martínez; el Dulcinea és per a la cordobesa Mercedes Serrano i el Sancho, per al manxec Bonifacio López.
L'acte ha comptat amb la presència d'una seixantena de persones que, després d'un aperitiu a base del famós formatge manxec i el típic 'pisto' de la seva terra, han degustat el també tradicional 'cocido manchego'.
Josefina Díaz, una de les cuineres de l'entitat, ha explicat a Cugat.cat els secrets del cèlebre 'cocido'.
Josefina Díaz
Els ingredients són costella de porc, carn de vedella i de pollastre, cigrons, col, botifarrons, xoriç i unes mandonguilles fetes de pernil salat i pa característiques de Castella la Manxa.
Els assistents a la festa han subratllat les múltiples activitats que l'entitat ofereix cada any i n'han destacat aquestes jornades culturals, que s'allargaran fins a l'octubre. La iniciativa compta amb propostes com concursos de jocs de taula, competicions de truites i postres, obres de teatre i cantades d'havaneres, entre d'altres.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.