L'ONG Humana desembarca avui a Sant Cugat per fomentar l'educació universal


  • Comparteix:

Contenidors de recollida de roba d'Humana

Contenidors de recollida de roba d'Humana

L'ONG Humana organitza aquest dimecres tallers educatius a Sant Cugat per promoure l'educació per a tothom. Quatre voluntaris de l'organització visiten la ciutat amb l'autocaravana que des del passat dijous i fins demà recorre el territori català. Reciclar roba i fer titelles seran dues de les activitats estrelles de la jornada.

Els santcugatencs podran participar en les activitats organitzades per l'ONG Humana per fomentar l'educació universal. L'autocaravana de l'organització que estarà situada a la plaça del Rei fins a les set de la tarda.

En els tallers s'ensenyarà com fer titelles amb roba reciclada per després representar un conte amb un argument connectat amb l'educació universal, que és un dels Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni promogut per les Nacions Unides. A més, al migdia, es convidarà als ciutadans a cridar el lema 'Educació per a tots'. També es faran d'altres activitats com tallers de reciclatge de roba i debats.

La coordinadora de l'activitat, Mariana Franzon, ha explicat a Cugat.cat quins són els objectius que es busquen amb aquesta activitat.

Mariana Franzon

Sensibilitzar la gent sobre la importància de la donació de roba, de l'educació per promoure el desenvolupament i de la feina de l'ONG.


Aquest acte s'emmarca dins de 'L'Humana People to People Day', un esdeveniment internacional anual que sota el lema 'Education for all' pretén fomentar l'educació universal i donar a conèixer les activitats de l'organització en països en via de desenvolupament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.