Ramon Pros, el president de l'Ateneu, en estat greu


  • Comparteix:

Ramon Pros, en una imatge d'arxiu

Ramon Pros, en una imatge d'arxiu

El president de l'Ateneu Santcugatenc, Ramon Pros, es troba hospitalitzat a la Mútua Terrassa, després que aquest dissabte cap a les dues de la tarda patís una embòlia al carrer Endavallada de la ciutat. El mateix dissabte va ser traslladat a l'Hospital Clínic de Barcelona per a fer-li una intervenció, de la qual s'està recuperant a Terrassa. Unes 24 hores després de la intervenció, Pros ha recuperat la mobilitat i reconeix la gent, però no pot parlar.

Ramon Pros feia pocs dies que havia tornat de Colòmbia, on l'Ateneu ha posat en marxa tres equipaments socioculturals amb seu central a la ciutat de Santa Marta. Precisament divendres passat, al programa 'El gall del monestir' de Cugat ràdio, Pros explicava en quina fase es troba el projecte colombià de l'Ateneu.

Ramon Pros

Hem estructurat els tres centres. Fa un any que funcionen i fan activitats.



El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, li ha desitjat un ràpid restabliment.

Xavier Escura

Desitjo un ràpid restabliment tot i la gravetat. Estem esperançats.




Ramon Pros, que és col·laborador habitual de Cugat.cat, va ser regidor d'Economia i Finances de l'Ajuntament de Sant Cugat, en els primers ajuntaments democràtics, i també va ser president del Club Muntanyenc Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.