Els Amics de la UNESCO es proposen aconseguir més apadrinaments després de tornar de Rumania


  • Comparteix:

Els amics de l'Unesco Valldoreix-Sant Cugat es proposen aconseguir 30 apadrinaments més de cara al setembre després de comprovar els bons resultats dels 54 apadrinaments aconseguits fins ara. Precisament, un grup de 15 membres del col·lectiu acaben de tornar de Romania, on han visitat les famílies dels nens apadrinats i han comprovat la correcta arribada del material i rona d'abric recollit durant els últims mesos.

Amb 18 euros al mes es poden fer moltes coses, però no sempre poden ser tan útils com apadrinar un nen. Això és el que es pensa des de l'Associació d'Amics de l'Unesco Valldoreix Sant Cugat que han viatjat, com ja havien fet l'any passat, a Romania. Per aquest motiu, Montserrat Rumbau, presidenta del col·lectiu, ha reconegut que un dels objectius principals del viatge ha estat comprovar que els recursos que s'envien arriben correctament.

Montserrat Rumbau

És poder veure sobre el terreny què s'està fent. Tenim una responsabilitat i en el viatge de l'any passat no havíem pogut veure totes les famílies i ara hem pogut veure què es fa i la situació de les escoles d'allà.


Però, el treball de l'Associació no acaba, ni molt menys, aquí. Ara ja s'han preparat nous apadrinaments de cara al setembre, tal com explica la mateixa Montserrat Rumbau.

Montserrat Rumbau

Tenim gairebé 30 fitxes més de nois per apadrinar a partir d'ara. Farem una campanya d'apadrinament pels socis i per gent de fora de Sant Cugat que vulguin ajudar a apadrinar


Després del viatge, la presidenta del col·lectiu ha assegurat que, tot i que no saben quan tornaran a Romania, repetiran l'experiència quan sigui possible.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.