'Curts i Més' vol especialitzar la Mostra Internacional de Curtmetratges


  • Comparteix:

Sessió infantil de la Mostra Internacional de Curtmetratges de Sant Cugat

Sessió infantil de la Mostra Internacional de Curtmetratges de Sant Cugat

L'organització de 'Curts i Més' es planteja fer una aturada de la mostra l'any vinent per redefinir el projecte. El president de l'associació organitzadora, Daniel Codorniu, s'ha mostrat satisfet per haver arribat a la 10a edició que aquests dies omple la ciutat, però ha afirmat que el seu objectiu és centrar la proposta en una temàtica específica. Enguany, la mostra ha incorporat la secció infantil.

De moment, el balanç d'enguany és positiu en el seu conjunt, ja que el cicle ha estrenat data, ubicació, freqüència de les projeccions i també ha incorporat noves seccions. A més, la meteorologia ha estat favorable al llarg de tota la mostra. Amb tot, la proposta ha registrat una minva en l'afluència de públic a causa de l'agenda especialment atapeïda d'aquest cap de setmana, sobretot d'activitats infantils.

Les celebracions de la Mercè a Barcelona tampoc han contribuït gaire per aconseguir una bona assistència. Així ho ha assegurat el president de 'Curts i Més', Daniel Codorniu, a Cugat.cat.

Daniel Codorniu

Aquest any només som una peça més de l'engranatge. A diferència d'altres edicions, la mostra ha estat menys popular.



La mostra, que ha donat el tret de sortida aquest divendres, ha comptat aquest dissabte amb una sessió dedicada als curtmetratges infantils, una altra centrada en llatinoamèrica i una per autors.

La iniciativa clourà aquest diumenge amb una nova sessió de projeccions infantils a la Casa de Cultura. La sessió de tancament, que tindrà lloc a la plaça del Rei a dos quarts de deu del vespre, estarà dedicada a imatges de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.