La Mostra de Curtmetratges clou amb un futur incert


  • Comparteix:

Imatge de la cloenda

Imatge de la cloenda

L'organització de la 10a Mostra Internacional de Curtmetratges de Sant Cugat en fa un balanç positiu, tot i que l'afluència de públic ha estat menor a l'esperada. La iniciativa no té un futur clar i des de l'organització creuen que es necessita la implicació de més gent, especialment dels joves. La mostra ha tancat després de tres dies d'activitat amb una projecció d'imatges històriques de la ciutat.

Els santcugatencs han pogut gaudir entre dijous i diumenge a la Casa de Cultura i a la plaça del Rei de curtmetratges molt variats en la 10a Mostra Internacional de Curtmetratges de Sant Cugat, que enguany ha incorporat noves seccions com la infantil.

L'associació organitzadora 'curts i més' fa un balanç positiu de la 10a edició de la mostra, tot i que no s'han complert les expectatives pel que fa a l'afluència de gent. El canvi de dates i ubicació destinat a apropar la mostra a pares de família i gent de la tercera edat ha descol·locat els espectadors i és un dels motius de la davallada. El president de 'curts i més', Daniel Codorniu, explica els aspectes positius de l'edició d'enguany.

Daniel Codorniu

Els que han vingut han gaudit de curs de qualitat, em deixat el llistó alt. Faig un balanç positiu de la mostra, Sant Cugat se la mereix.


Aquesta iniciativa pretén apropar un gènere minoritari com és el curtmetratge a un públic gran i per això l'entrada és gratuïta, tot i l'esforç que suposa mantenir una mostra d'aquest nivell amb títols premiats a nivell internacional. El president ha reivindicat la tasca de l'associació que s'hauria d'apreciar des de la ciutadania i agraeix el suport que reben dels comerços de Sant Cugat que fan possible la mostra.

La mostra té un futur incert, ja que l'organització s'està replantejant el projecte. En aquest sentit, Codorniu ha demanat que es produeixi un relleu generacional.

Daniel Codorniu

El que cal és un relleu generacional. Jo donaré consell si me'l demanen. El curtmetratge neix des d'una vessant jove.


Durant els quatre dies que ha durat la mostra els santcugatencs han pogut veure curtmetratges infantils, d'autor i documentals entre d'altres i ha servit tant per mostrar l'activitat en l'àmbit internacional com per difondre els nous talents de casa nostra.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.