El 'Tot Sant Cugat' celebra dissabte 25 anys amb una gran festa solidària


Temes relacionats

Ariadna Sierra s'emporta la desena edició del premi Tot Fotoportada (14/des/07)

El Teatre-Auditori renova el conveni de col·laboració amb el Diari de Sant Cugat (23/feb/07)

El 'Tot Sant Cugat' celebra el seu 20è aniversari amb un canvi d'imatge (10/nov/05)


  • Comparteix:

El Monestir llueix una banderola d'homenatge a la festa

El Monestir llueix una banderola d'homenatge a la festa

El setmanari 'Tot Sant Cugat' celebra aquest dissabte els seus 25 anys amb una gran festa solidària per recaptar fons per a Caritas. L'objectiu del programa d'activitats, que s'allargarà durant tot el dia amb epicentre a la plaça d'Octavià, és aconseguir fons per al banc d'aliments de l'ONG. Els actes començaran a les deu del matí amb una cercavila des de la plaça de Lluís Millet i inclourà també un pregó a càrrec dels personatges Medir i Cugat, una actuació de Tortell Poltrona i un concert dels santcugatencs La Porta dels Somnis a la nit.

La festa dels 25 anys del 'Tot Sant Cugat' arrenca dissabte a les deu a la plaça de Lluís Millet amb una cercavila popular que recorrerà el centre de la ciutat fins a la plaça d'Octavià. La comitiva estarà formada per diversos grups de cultura tradicional i popular, com els caparrots, els castellers, Karabassà i l'Esbart.

La finalitat del programa d'actes, que tindrà un perfil familiar i festiu, és recaptar fons per a l'ONG Caritas, com ha explicat a Cugat.cat el director del 'Tot Sant Cugat', Josep Maria Vallès.

Josep Maria Vallès

Tota la festa girarà entorn de Caritas. Tots els espectacles programats convidaran a passar per Càritas i adquirir aliments bàsics.










Al punt del migdia tindrà lloc el pregó del Medir i el Cugat, amb parlaments de l'alcalde, Lluís Recoder, l'editor del 'Tot', Ramon Grau, i el rector de la parròquia Sant Pere d'Octavià, mossèn Blai Blanquer, en nom de Caritas. La responsable de l'ONG a Sant Cugat, Amèlia de Juan, ha fet una crida als santcugatencs perquè col·laborin amb la iniciativa, i ha explicat a qui es destinaran els fons recaptats.

Amèlia de Juan

Persones que amb la crisi es troben en una situació sobrevinguda i que necessiten rebre un suport en forma d'ajuts d'aliments.



Durant tot el dia hi haurà activitats per fer passar una bona estona tant a grans com petits. A dos quarts d'una hi haurà una actuació del pallasso català amb més renom, Tortell Poltrona, seguida d'un curs de sardanes i d'una cantada de caramelles a dos quarts de dues.

A la tarda la dansa serà l'activitat principal, amb un taller a dos quarts de sis i una exhibició de hip-hop a tres quarts de set. A un quart de nou del vespre començarà el recompte dels aliments recaptats durant la jornada.

La festa clourà després d'una cantada d'havaneres a dos quarts de nou, una degustació de rom cremat a les deu de la nit i el concert del grup santcugatenc La Porta dels Somnis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.