Els santcugatencs ja poden visitar l'exposició 'Mou-te pel Quiets'


  • Comparteix:

Màrius Serra, Jordi Ribó Cécile de Visscher i Carmela Fortuny a la inauguració de la mostra fotogràfica

Màrius Serra, Jordi Ribó Cécile de Visscher i Carmela Fortuny a la inauguració de la mostra fotogràfica

L'exposició 'Mou-te pels quiets' ja es pot visitar al vestíbul de l'Ajuntament. La mostra forma part d'un conjunt d'inicitives per sensibilitzar la població sobre la pluridiscapacitat infantil. La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, l'escriptor i periodista Màrius Serra i la directora de Nexe Fundació, Cécile Visscher, han inaugurat la mostra que es podrà visitar fins al segon divendes d'octubre.

La iniciativa ha estat impulsada per Màrius Serra i Nexe Fundació, una fundació que en els seus inicis va ser una escola bressol especialitzada en infants amb descapacitats.

L'exposició es composa d'un total de 24 fotografies creades pel fotògraf Jordi Ribó, instantànies on hi han col·laborat diverses personalitats de la cultura catalana. Màrius Serra ha assenyalat que de vegades els nens discapacitats fan obrir els ulls.

Marius Serra

Aquests èssers amb tantes discapacitats a vegades fan que miris altres coses més importants.



De la seva part, la directora de Nexe Fundació ha mostrat la seva satisfacció per aquest nova empressa de suport als afectats per pluridicapacitat i a recordat quins són els objectius de l'entitat que dirigeix.

Cécile de Visscher

Volem que desenvolupin les capacitats que tots tenim.



La tinenta d'alcalde de Serveis a la ciutadania ha explicat que dos de cada 1.000 nens europeus pateixen dicapacitat i que a Sant Cugat hi ha 124 infants que en tenen alguna. També ha anunciat la seva intenció de col·laborar amb Nexe Fundació.

Carmela Fortuny

Volem que una escola bressol de Sant Cugat atengui infants amb pluridiscapacitat.



A més de la mostra de fotografies, el santcugatencs podran assistir a al conferència 'Responsabilitat social: camins per una relació exitosa entre empres i ONG' i el taller de contes 'Mimi la girafa blava'.

Després d'estar present en el vestíbul de l'Ajuntament durant dues setmanes, 'Mou-te pels quiets' es traslladarà a Granollers i després se subhastaran amb finalitat solidària.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.