Aquest estiu s'inverteixen 800.000 euros per millorar les escoles municipals


  • Comparteix:

L'alcalde accidental ha supervisat en persona la marxa de les obres

L'alcalde accidental ha supervisat en persona la marxa de les obres

La segona línia del CEIP Collserola entrarà en funcionament aquest setembre, un cop s'hagin acabat les obres d'ampliació que s'estan duent a terme durant aquest estiu. A la resta de centres educatius municipals també s'estan fent obres de millora i manteniment per un import de 800.000 euros, que formen part del Pla Quadriennal aprovat i consensuat conjuntament amb els directors dels centres.

L'escola Collserola comptarà amb un segon edifici, amb 8 aules i una nova biblioteca, que substituirà la que hi havia fins ara. Les obres també han permès doblar l'espai de cuines i de menjador de l'edifici actual, a més de resoldre l'aïllament acústic i la ventilació del gimnàs.

L'alcalde accidental, Eduard Pomar, ha remarcat que, a més de doblar les places de l'escola Collserola, les reformes que s'estan fent incorporen nous criteris de qualitat per millorar els centres educatius:

Eduard Pomar

És important incorporar aquests aspectes de qualitat que abans no es tenien en compte


Pel que fa a altres escoles de la ciutat, a La Floresta s'està renovant el paviment de la pista esportiva, mentre al Catalunya es millora el gimnàs i es reforma l'escala principal de l'escola Joan Maragall. Segons Eduard Pomar, aquestes obres suposaran una important millora pels alumnes de Sant Cugat.

Eduard Pomar

Aquestes obres de millora dels col·legis feia molts anys que es venien reivindicant, i això beneficiarà especialment els alumnes


En total al setembre iniciaran el curs quasi 16.000 alumnes repartits entre els centres d'ensenyament públic i privat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.