20 parades d'autobús de la ciutat tindran pantalles amb informació en temps real


  • Comparteix:

L'encreuament de la rambla Ribatallada amb Àngel Guimerà tindrà una parada d'autobusos renovada

L'encreuament de la rambla Ribatallada amb Àngel Guimerà tindrà una parada d'autobusos renovada

L'Ajuntament ha iniciat la instal·lació de pantalles informatives a 20 parades d'autobús de la ciutat. Aquest sistema està finançat amb més de 180.000 euros del Fons Estatal per l'Ocupació i la Sostenibilitat Local (FEOSL) i informarà en temps real de les línies que s'aturen a cada parada i les seves freqüències de pas. Està previst que la informació facilitada per aquest sistema es podrà consultar properament al web de l'Ajuntament i per missatges de mòbil. Aprofitant aquesta actuació, el consistori renovarà a fons dues parades més.

Les pantalles incorporen la tecnologia led i formen part del pla de millora del transport públic local, que té com objectiu donar informació en temps real als ciutadans. Els monitors es col·locaran a una alçada de dos metres i 20 centímetres, amb una inclinació de 30 graus per facilitar-ne la seva visibilitat.

A més, l'Ajuntament ha iniciat la remodelació de dues parades més. Es tracta de la que està ubicada a l'encreuament entre els carrers Villà i Safareigs i la que hi ha a la cantonada de rambla Ribatallada amb Àngel Guimerà. Totes dues comptaran amb marquesines, voreres ampliades i la supressió de barreres arquitectòniques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.