L'Ajuntament comença les tasques de manteniment de 17 torrents i rieres


  • Comparteix:

Una de les rieres que rebrà el manteniment

Una de les rieres que rebrà el manteniment

L'Ajuntament ha donat el tret de sortida als treballs de manteniment de les rieres i torrents de la ciutat, amb la finalitat de recuperar el perfil i el pendent, retirar abocaments i fer un tractament de la vegetació. Les tasques, que s'allargaran uns dos anys, també tenen com a objectiu prioritari treballar per evitar la formació de tolls on es pugui instal·lar el mosquit tigre.

El consistori ha començat a adjudicar treballs de manteniment a una quinzena de rieres i torrents. Condicionar i desbrossar les canyes i bardisses de la llera, treure els arbres morts i retirar abocaments i deixalles són alguns dels objectius de la campanya. El consistori ha adjudicat un pressupost pels treballs d'uns 40.000 euros.

La tinenta d'alcalde de Medi Ambient, Marta Subirà, ha subratllat la periodicitat de l'arranjament de les zones humides de la ciutat. També ha destacat que la neteja serveix per mantenir netes les rieres i evitar-ne el desbordament en l'època de pluges. Són declaracions a Cugat.cat.

Marta Subirà

Es fa de forma habitual per mantenir les rieres netes i evitar que es desbordin per les pluges.



En total es treballarà sobre 17 torrents, com el Xoriguer i el d'en Xandri, i rieres, com la de Can Trabal, Can Mora i de Saladrigues.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.