Una conferència tanca les activitats de 'Mou-te pels quiets'


  • Comparteix:

Màrius Serra en una imatge promocional de 'Mou-te pels quiets'

Màrius Serra en una imatge promocional de 'Mou-te pels quiets'

La conferència 'Responsabilitat social: Camins per una relació exitosa entre empresa i ONG' arriba aquest dilluns a les vuit del vespre a la seu d'EsadeCreapolis. La cita, que forma part de la iniciativa 'Mou-te pels quiets' impulsada pel periodista i escriptor Màrius Serra i Nexe Fundació, servirà per sensibilitzar la població sobre la pluridiscapacitat infantil. La xerrada comptarà amb la participació de Serra, la directora de Nexe fundació, Cécile de Viesscher ¡, l'economista Jil van Eyle, així com també amb la presència de la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa.

Un dels impulsors del projecte, el periodista i escriptor Màrius Serra, segueix lluitant per divulgar la pluridiscapacitat infantil, malaltia que patia el seu fill, i donar consells a les famílies que es troben en una situació similar.

Màrius Serra

Necessitat d'entrar en una certa normalitat des del principi. És la meva experiència i el que intento transmetre.









A més de la conferència, dins de la iniciativa 'Mou-te pels quiets' s'ha inclòs una exposició de fotografies i el taller de contes 'Mimi, la girafa blava'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.