L'Ajuntament rep el premi de la Cecot a les millors pràctiques de l'administració pública 2010


  • Comparteix:

Logo de la Cecot

Logo de la Cecot

L'Ajuntament ha estat guardonat amb un dels premis dels Reconeixements de la Cecot 2010. La patronal vallesana ha distingit el consistori en la categoria de millors pràctiques de l'administració pública. La companyia santcugatenca Hidrotec Sanejament S.L. també ha estat premiada com a Millor Jove Iniciativa Empresarial i el premi principal se l'ha endut el president executiu de Telefònica, César Alierta, per la seva trajectòria professional. L'entrega dels guardons es farà durant la 16a gala de la Nit de l'Empresari, que tindrà lloc el tercer divendres d'octubre a les vuit del vespre, al Recinte Firal de Terrassa.

La 16a edició dels Reconeixements Cecot 2010 ha posat l'èmfasi en el treball en xarxa. Els 26 membres que han composat el jurat també han reconegut les empreses Lékué de la Llagosta; Bye, Bye Pelos i Exclusivas Egara de Terrassa, entre d'altres.

El secretari general de la Cecot, David Garrofé, ha destacat la nostra ciutat com una de les més dinàmiques de Catalunya i a l'Ajuntament com un dels consistoris que 'ha fet els deures' en matèria econòmica.

Garrofé enumera alguns dels motius que han fet merèixer la distinció a l'Ajuntament de Sant Cugat.

David Garrofé

Té una política modèlica per la seva relació amb els ciutadans, per la seva relació administrativa i en la reducció d'obstacles en el cobrament.



L'alcalde, Lluís Recoder, s'ha mostrat il·lusionat amb el guardó i espera que sigui un orgull per a tota la ciutadania.

Lluís Recoder

Molt contents. Espero que sigui una satisfacció per a tota la ciutadania.






Els premis s'entregaran el tercer divendres d'octubre al Recinte Firal de Terrasa durant la Nit de l'Empresari d'enguany.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.