El 'Tot Sant Cugat' celebra amb milers de santcugatencs 25 anys d'implicació a la ciutat


  • Comparteix:

El 'Tot Sant Cugat' ha celebrat els 25 anys acompanyat de milers de santcugatencs i d'una desena d'entitats de la ciutat. La plaça d'Octavià s'ha convertit aquest dissabte en l'escenari de la festa d'aniversari, que ha acollit actuacions, tallers i concerts per a grans i petits. A més, la celebració ha servit per recaptar fons que Càritas destinarà a ajudes alimentàries.

La celebració ha donat el tret de sortida a dos quarts d'onze del matí amb una cercavila pels carrers de la ciutat on han participat grups de folklore de la ciutat com els Bastoners de Sant Cugat, els Castellers i el grup de percussió Karabassà. Al punt del migdia, els responsables del setmanari local han bufat les espelmes juntament amb l'alcalde, Lluís Recoder, i altres personalitats de la ciutat.

La festa ha seguit al llarg de la tarda amb una cantada de caramelles, tallers de dansa i sardanes i el concert del grup santcugatenc La Porta dels Somnis. A més, durant tot el dia la plaça ha acollit jocs i parades amb l'objectiu de recaptar fons per a Càritas, que es destinaran a ajudes alimentàries.

L'editor del 'Tot Sant Cugat', Ramon Grau, ha subratllat la implicació ciutadana del setmanari i ha valorat la resposta santcugatenca en la festa d'aniversari. Són declaracions a Cugat.cat.

Ramon Grau

És un mitjà molt viu i som un servei a la ciutat. Ha estat una festa molt intensa, ens ha sorprès la participació solidària


Els Diables de la ciutat s'han encarregat de cloure la festa amb un piromusical a tres quarts d'onze de la nit. La festa solidària ha recollit diners per a un miler de quilos d'arròs i de llegums i un miler de litres d'oli que Càritas utilitzarà en el seu programa d'ajudes alimentàries.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.