El nou escorxador entrarà en funcionament a finals d'any


  • Comparteix:

L'estructura externa del nou escorxador ja està enllestida

L'estructura externa del nou escorxador ja està enllestida

L'escorxador municipal podrà començar a funcionar a les noves instal·lacions que s'estan construint a Can Calopa a finals d'aquest any. El trasllat d'aquest servei a un entorn industrial és una antiga reivindicació dels veïns del barri de San Francesc, que han patit les molèsties de les equipaments actuals durant 31 anys.

Les obres del nou escorxador, ubicat al costat de la planta de compostatge, van començar el mes de gener i és previst acabar-les a primers de desembre. El nou equipament ocuparà uns terrenys municipals de més de 6.900 metres quadrats i comptarà amb una tecnologia que permetrà convertir-se en un dels millors de la comarca.

Segons el concessionari del servei, Josep Masó, la seva intenció és poder traslladar l'activitat de l'escorxador per aquest Nadal:

Josep Massó

Tenim el temps tan ajustat que es pot retrassar una mica. Però la intenció és traslladar-nos abans no acabi l'any


Aquesta serà la tercera vegada en la història recent de Sant Cugat que l'escorxador canviarà d'ubicació, davant el creixement de la ciutat i les històriques reivindicacions dels veïns. Segons l'alcalde accidental, Eduard Pomar, el trasllat de l'escorxador suposarà una important millora pel barri de San Francesc:

Eduard Pomar

Unes instal·lacions d'aquest tipus al centre de la ciutat comportaven molèsties als veïns, i ja fa temps que voliem que es traslladés l'escorxador


El projecte ha requerit una inversió dels socis concessionaris de més de 2 milions d'euros. La línia de vacum del nou escorxador tindrà capacitat per més de 40 unitats per hora, mentre que la de oví té capacitat per 200 animals per hora.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.