Recoder demana que Vicenç Ferrer rebi el Nobel de la Pau


  • Comparteix:

El viatge que la delegació santcugatenca va fer el passat agost a l'Índia ha servit perquè Sant Cugat s'uneixi a la petició de que Vicenç Ferrer rebi el Premi Nobel de la Pau. En el marc de la conferència inaugural del curs 2010-2011 dels Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat a l'Arxiu Nacional de Catalunya (ANC), l'alcalde Lluís Recoder ha expressat la seva valoració de l'Índia i ha repassat el paper 'imprescindible' de la Fundació Vicenç Ferrer.

'L'Índia m'ha captivat'. Amb aquestes paraules ha expressat l'alcalde, Lluís Recoder, la sensació que li va produir el país durant l'expedició d'aquest estiu amb la delegació santcugatenca. Recoder ha assegurat que l'Índia és un país de contrastos i ha repassat el paper 'imprescindible' de la Fundació Vicenç Ferrer en matèria de sanitat i educació. També ha remarcat la importància dels apadrinaments a la zona, dels quals 20.000 són fets a Catalunya i 140 a Sant Cugat.

Recoder ha elogiat, a més, la figura del català Vicenç Ferrer, creador de l'ONG.

Lluís Recoder

Ha estat un català universal que ha deixat una gran petjada a l'Índia. Per això volem que Vincenç Ferrer sigui reconegut amb el Nobel de la Pau.


L'alcalde s'ha unit així a la petició del Parlament de Catalunya i de la mateixa fundació, per què el desaparegut Vicenç Ferrer sigui guardonat amb el Premi Nobel de la Pau.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.