La biblioteca de Mira-sol entrarà en funcionament el primer trimestre de l'any vinent


  • Comparteix:

La biblioteca de la nova centralitat de Mira-sol serà una realitat a principis de l'any vinent, segons càlculs de l'Ajuntament. L'alcalde, Lluís Recoder, ho ha anunciat aquest divendres durant la visita a les obres de l'equipament que en aquests moments es troben al 50% d'execució. El nou edifici consta d'una sala de dues plantes destinada al servei bibliotecari i d'una sala polivalent que en total sumen una superfície de 1.050 metres quadrats.

Les instal·lacions, ubicades al Complex Mira-sol Centre a tocar de l'estació dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) del districte, ja compten amb el paviment, els envans interiors, el fals sostre i els sistemes d'insonorització. A partir d'ara començaran els treballs per acondicionar l'espai per acollir els serveis que proporcionarà.

La previsió és que la biblioteca entri en funcionament durant el primer trimestre de l'any vinent. Així ho ha explicat l'alcalde, Lluís Recoder.

Lluís Recoder

La idea és un cop finalitzats els treballs col·locar el mobiliari. El primer trimestre del 2011 ja estarà en marxa.



Aquest equipament doblarà l'oferta de serveis bibliotecaris de la ciutat. El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, ho ha qualificat com 'un gran pas endavant'.

Xavier Escura

És un pas de gegant per l'oferta de serveis bibliotecaris. Teníem un cert retard en relació a l'índex de població.






El projecte té un cost de més d'un milió d'euros provinents del Fons Estatal per l'Ocupació i la Sostenibilitat (FEOSL) i Maheco és l'empresa encarregada dels treballs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.