Ramon Grau, pregoner de la Festa Major del barri del Monestir


  • Comparteix:

Ramon Grau serà el pregoner de la Festa Major

Ramon Grau serà el pregoner de la Festa Major

El president del grup Premsa Local, Ramon Grau, és el pregoner de la Festa Major del barri del Monestir, que arriba enguany a la seva 8a edició. Tot i que la festa grossa ha començat aquest dimecres, el pregó d'aquest divendres, donarà el tret de sortida a activitats gastronòmiques, musicals i infantils. La principal novetat d'enguany és una desfilada de gossos amb l'objectiu de sensibilitzar la societat perquè no abandoni els animals de companyia.

El president de l'associació de veïns del barri del Monestir, Andrés Ares, preveu una bona participació per part dels veïns d'altres barris de la ciutat en una festa que comptarà amb una vintena d'activitats. A banda de la desfilada-exhibició de gossos, també se celebrarà el primer trofeu d'escacs. Les dues cites són per aquest dissabte, a les onze del matí als Jardins i a la Plaça Sant Francesc.

Una degustació popular, aquest divendres, després del pregó de Ramon Grau, la traca i les actuacions de diversos grups locals posaran també la primera pedra a les activitats de la festa grossa.

El president de l'associació de veïns, Andrés Ares, ha destacat una altra de les novetats de la festa, una exposició a la Casa de Cultura que es podrà veure fins aquest diumenge. Són declaracions a Cugat.cat.

Andrés Ares

Hi haurà una exposició a la Casa de Cultura. Serà de pintura, de maquetes i de punt de creu.



El concert de música en viu del dissabte, o la paella popular i el concert d'havaneres, de diumenge, són altres de les activitats destacades de la Festa Major del barri del Monestir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.