L'Ajuntament premia amb tres iPods la participació del jovent santcugatenc en el disseny del projecte 'Futur Jove Sant Cugat 2020'


  • Comparteix:

Esther Salat, a l'esquerra, amb Andrea Salvador, Sandra Miñambres, representant Joan Aramon, i Clara de Ramon

Esther Salat, a l'esquerra, amb Andrea Salvador, Sandra Miñambres, representant Joan Aramon, i Clara de Ramon

L'Ajuntament ha sortejat tres iPods nano shuffle entre els joves de 12 a 29 anys que han omplert l'enquesta 'Futur Jove Sant Cugat 2020' durant els mesos d'abril i març. Els guanyadors del reproductor de música han estat els santcugatencs Andrea Salvador, Joan Aramon i Clara de Ramon. L'anàlisi de les dades recollides en les prop de 500 respostes a l'enquesta servirà per donar resposta a les possibles necessitats dels joves de cara a l'any 2020.

Qüestions com els valors del jovent local actual, les seves expectatives de futur i els seus hàbits de consum han centrat les 280 preguntes de l'enquesta 'Futur Jove Sant Cugat 2020'. L'estudi servirà per configurar la línia d'actuació en matèria de joventut que s'aplicarà en el moment que la població infantil actual sigui jove.

L'Ajuntament ha rebut un total de 494 respostes dels joves de la ciutat, 290 dels quals han volgut participar en el sorteig de tres iPods nano shuffle. La regidora de Joventut, Esther Salat, ha lliurat aquest dimarts a la tarda els reproductors als guanyadors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.