La 35a Festa de Tardor posarà l'accent en els joves


  • Comparteix:

La Festa de la Tardor se celebrarà el primer cap de setmana de novembre.

La Festa de la Tardor se celebrarà el primer cap de setmana de novembre.

La 35a edició de la Festa de Tardor desembarcarà a la ciutat el primer cap de setmana de novembre. Tot i que el programa d'activitats no està del tot confeccionat, l'objectiu de l'organització és rejovenir l'activitat amb un sopar o dinar popular i un concert. Sota el lema '35 anys de Festa de Tardor, viu-la', la comissió organitzadora vol donar una visió positiva de la situació econòmica actual, que també afecta les entitats municipals.

El lema '35 anys de Festa de Tardor, viu-la' escollit enguany, i menys reivindicatiu que els d'altres anys, vol trobar el consens entre les diferents entitats que formen part de la festa. També vol transmetre un gir a la situació econòmica actual i donar-ne una visió positiva, convidant els santcugatencs a viure i participar de la celebració del teixit associatiu local. Ho explica la coordinadora de la Festa de Tardor, Núria Gibert, a Cugat.cat.

Núria Gibert

Enguany hem decidit crear un lema en positiu que convidi a la participació.



Entre les entitats que participen a la festa d'enguany hi ha la Unió, l'Assemblea de Joves, la Penya Pericos de Sant Cugat, la Penya Blaugrana, la Coordinadora d'Entitats Esportives, el Fons Social Valldoreix-Sant Cugat, Amnistia Internacional, Intermon Oxfam, l'Ateneu, els Bastoners i els Diables.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.