Sant Cugat afronta la crisi obrint nous comerços


  • Comparteix:

Inauguració de la botiga de productes de primera qualitat

Inauguració de la botiga de productes de primera qualitat

La botiga 'Reserva ibèrica' ha inaugurat aquest dijous un comerç a la ciutat dedicat a vendre productes de primera qualitat com formatges i pernils. Aquesta és una empresa familiar que ja té dues botigues més a Barcelona. A l'acte d'inauguració hi ha assistit la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè, Conesa, i el regidor de Comerç, Josep Romero, que han destacat la importància que arribin nous emprenedors a la ciutat.

L'encarregat del comerç, Jordi Pastor, ha destacat la trajectòria professional de l'empresa, que fa més de quaranta anys que està instal·lada a Barcelona. A més, ha subratllat la polivalència d'aquesta botiga santcugatenca, que serà de degustació vendrà lots per a empreses. Pastor també ha afirmat que el servei és el més important.

Jordi Pastor

Tenim botigues a la boqueria i al carrer Aragó i ara hem escollit Sant Cugat.




Mercè Conesa ha valorat molt positivament l'obertura de nous comerços perquè ofereixin més productes i millors.També ha afirmat que això és bo per a l'economia.

Mercè Conesa

Valorem positivament que hi hagi nous serveis pel nostre creixement econòmic.



De la seva banda, Josep Romero ha destacat la importància que té per la ciutat que hi hagi comerços a l'alçada de la qualitat de Sant Cugat i ha assegurat que les empreses s'instal·len aquí com a resposta a la demanda de la població.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.